Skip to content

Lær hunden min å gå ved siden av meg trinn for trinn

3 de september de 2021
Laer hunden min a ga ved siden av meg trinn

Hunder er utrolige dyr som er i stand til å lære et bredt utvalg av kommandoer for å glede oss (og få godbiter i mellomtiden). Blant ordrene de kan lære, finner vi den som skal gå med oss, veldig nyttig og fordelaktig hvis vi vil bære den løs noen steder og ikke løpe noen fare.

I denne AnimalWised -artikkelen skal vi tilby deg noen tips, slik at du vet hvordan du gjør det lær hunden min å gå ved siden av meg trinn for trinn ved hjelp av positiv forsterkning som et grunnleggende AnimalWised -verktøy.

Husk at positiv forsterkning forbedrer oppfatningen av dyret og læringshastigheten sterkt. Fortsett å lese:

Selvfølgelig, før du begynner, bør du vite at det faktum at hunden din ligger foran deg, betyr ikke at han er dominerende, bare at han later som han liker å gå på en avslappet måte, snuser og oppdager nye stimuli.

Å lære ordren for hunden å gå med deg vil være avgjørende for holde ham fra å rømme på en ekskursjon Men det betyr ikke at du bør bære hunden din ved siden av deg hele tiden, du må la ham uttrykke seg fritt og nyte som alle dyr ville.

Fremgangsmåte som skal følges: 1

På AnimalWised bruker vi bare positiv forsterkning, en teknikk anbefalt av fagfolk som lar oss raskt assimilere det vi vil lære hunden vår. La oss starte prosessen lage oss godbiter for hunder eller diverse snacks, hvis du ikke har noen til fingerspissene kan du bruke frankfurts. Skjær dem i små terninger.

La ham snuse og tilby ham en, Vi er klare til å gå!

Lær hunden min å gå ved siden av meg trinn for trinn - trinn 1

2

Nå som du har prøvd en godbit du liker og som motiverer deg, la oss gå ned på gaten for å begynne å trene. En gang hunden Jeg har allerede gjort dine behov Vi skal begynne å lære deg å gå med oss, vi anbefaler at du ser etter et rolig og isolert område.

Velg hvordan du vil be ham om å være med deg:

  • sammen
  • sammen
  • stikk
  • hæl
  • au pied
  • ledd

Lær hunden min å gå ved siden av meg trinn for trinn - trinn 2

3

Prosessen er veldig enkel: vi skal ta et godteri, vi vil vise det til deg, og vi vil ringe deg med det valgte ordet: «Gus sammen! «.

Når hunden nærmer seg oss for å motta den, vil vi fortsett å gå minst en meter med godteriet og vi skal tilby det til deg. Hva gjør vi? Vi prøver å få hunden til å gå nær oss med å motta en godbit.

Lær hunden min å gå ved siden av meg trinn for trinn - Trinn 3

4

Det vil være grunnleggende og grunnleggende gjenta prosedyren regelmessig slik at hunden assimilerer den og forteller den riktig. Det er en veldig enkel kommando som lett kan læres, vanskeligheten faller på oss og ønsket om å ha den.

Husk at ikke alle hunder vil lære rekkefølgen like raskt, og tiden vi bruker på å lære en hund å gå ved siden av oss trinn for trinn vil variere avhengig av alder, disposisjon eller stress. Selvfølgelig vil positiv forsterkning hjelpe hunden med å assimilere den bedre og raskere.

Lær hunden min å gå ved siden av meg trinn for trinn - trinn 4

Hvis du vil lese flere artikler som ligner på Lær hunden min å gå ved siden av meg trinn for trinn, anbefaler vi at du går inn på vår grunnleggende utdanning -seksjon.

Var dette innlegget nyttig?