Skip to content

Hvordan vite om kaninen min elsker meg?

28 de september de 2021
Hvordan vite om kaninen min elsker meg

Kaniner er søte og søte dyr, men det er ikke alltid lett å identifisere signalene de sender oss gjennom kroppsspråk. De er følsomme og skitne vesener, med en oppførsel som er veldig forskjellig fra andre pattedyr.

I denne AnimalWised -artikkelen vil vi forklare 5 signaler som vil hjelpe deg å forstå din furrige ledsager litt mer. Finn ut nedenfor hvordan vite om kaninen din elsker deg. Du vil bli overrasket!

1. Purr

Kaniner er dyr sjenert og litt mistenksomDerfor kan det ta flere måneder før de blir vant til vår tilstedeværelse. Faktisk kan noen aldri gjøre det hvis de har hatt en virkelig traumatisk opplevelse tidligere. Imidlertid vil en kanin som er glad i sitt hjem begynne å vise visse kaninlyder oftere. I dette tilfellet er purr en lyd som indikerer det han er rolig og glad.

Hvordan vite om kaninen min elsker meg?  - 1. Purr

2. slikker deg

I likhet med hunder eller katter kan kaniner ikke motstå å slikke pelsen din, De elsker den salte smaken! Imidlertid betyr slikking ikke bare at du tiltrekkes av smaken av dermis, det indikerer også tillit til læreren din. Hvis kaninen din overrasker deg ved forskjellige anledninger med delikate slikker, kan du bli veldig glad, stoler på deg og han uttrykker sin hengivenhet. Belønn ham med en lang klappsession, så han vet at du også elsker ham.

Hvordan vite om kaninen min elsker meg?  - 2. slikker deg

3. Plutselig legger seg ned

Et tegn på at kaninen din er glad og føle deg komfortabel hjemme er han Fisk flopp, en sekvens der kaninen plutselig legger seg på den ene siden av kroppen. Bare kaniner som stoler på sine foresatte utfører denne overraskende og morsomme oppførselen.

Hvordan vite om kaninen min elsker meg?  - 3. Plutselig legger seg ned

4. sovner

Bruker du tid på å massere og klappe kaninen din? I så fall har du sannsynligvis noen gang bodd spesielt avslappet, selv sover. Kanskje du til nå ikke har gitt det betydning, men sannheten er at noen lurer på om kaniner sover, fordi det er uvanlig å gjøre det nær mennesker de ikke stoler på. Hvis du også har fått sove med kaninen din, er du veldig heldig, kaninen din er veldig komfortabel ved siden av deg.

Hvordan vite om kaninen min elsker meg?  - 4. sovner

5. Søk din oppmerksomhet

Kaniner kan uttrykke et forsøk på å få oppmerksomheten din på mange måter. Noen ganger prøver de det dytt deg med den lille snuten, gni mot deg eller beveg deg litt nær hånden din på jakt etter kjærtegn. Alle disse tegnene har en ting til felles: de indikerer det kaninen din elsker deg.

Hvis du svarer på deres krav om kjærlighet, vær forberedt på å høre de små tennene som sliper, så vel som en hyggelig purr. Kan de være mer søte?

Hvordan vite om kaninen min elsker meg?  - 5. Søk oppmerksomheten din

Hvis du vil lese flere artikler som ligner på Hvordan vite om kaninen min elsker meg?, anbefaler vi at du går inn i vår kuriositetsdel av dyreverdenen.

Var dette innlegget nyttig?