Skip to content

Hvordan lage en seng for hunden min trinn for trinn

5 de januar de 2022
Hvordan lage en seng for hunden min trinn for trinn

Velkommen til AnimalWised, i denne artikkelen skal vi lære deg hvordan lage en seng for hunden min trinn for trinn med tegninger og fotografier av prosessen.

Jeg har laget sengen min for å tilpasse den til hunden min Gus, som er stor og trenger en spesielt komfortabel base siden han er litt gammel. Du kan tilpasse den til hunden din og fullføre den estetisk som du vil, denne artikkelen vil tjene som en guide. La oss starte!

Trinn å følge: 1

Det første trinnet i artikkelen om hvordan å lage en seng for hunden min trinn for trinn vil bestå av skisse av planen vi skal følge. Vi vil også se etter nødvendige materialer:

 • skum
 • borrelås
 • klut
 • stenginger
 • tråd
 • maskin eller nål

Hvordan lage en seng for hunden min trinn for trinn - Trinn 1

to

Når alt materiale er innhentet, vil neste trinn bestå av kutt skummet og lag strukturen fra sengen.

Om du kan gjøre det hjemme eller ikke vil avhenge av tykkelsen og verktøyene du har. Jeg har kommet til Soler Arellano Barcelona for dette, men du kan finne et annet sted hvor de jobber med møbeltrekk i nærheten av hjemmet ditt, de vil garantert kunne hjelpe deg!

Hvordan lage en seng for hunden min trinn for trinn - Trinn 2

3

Når strukturen er klar starter vi lage deksleneDet er en veldig viktig del fordi de må kunne fjernes for å bli rengjort fra tid til annen.

 1. Det første trinnet vil bestå av generell skjæring av bitene, og alltid prøve å få mest mulig ut av stoffet.
 2. Brett stoffet for å få to nøyaktig like former (øverst og nederst).
 3. Plasser en av delene av strukturen (skummet) på toppen av stoffet.
 4. Tegn formen på stoffet (bedre i den ikke-synlige delen) og klipp den ut.
 5. Når du har trimmet alle stoffene, trenger du bare å trimme det overflødige stoffet vertikalt for å slå sammen begge delene.
 6. For å lukke hver av delene av hundens seng skal vi bruke borrelåsen og lukkingene for å fikse ønsket form.
 7. Når du er ferdig med dekslene vi legger til borrelåsen i visse områder, noe som vil gjøre at hele strukturen til enheten forblir samlet til enhver tid.

Hvordan lage en seng for hunden min trinn for trinn - Trinn 3

4

For å fullføre denne artikkelen om hvordan å lage en seng for hunden min, trenger vi bare sette sammen strukturen Ved hjelp av borrelås er det derfor praktisk å bruke en kvalitets som holder sengestykkene godt.

Hvordan lage en seng for hunden min trinn for trinn - Trinn 4

5

Nå kan vi bare la hunden vår nyte sin nye seng. Du kan legge til et teppe eller pute for å gjøre det behagelig og varmt. Du kan også tilpasse den med stoffpenner (tegne navnet deres) eller andre ideer du kan komme på.

Hvis du likte denne artikkelen om hvordan lage en seng for hunden min trinn for trinn Jeg anbefaler at du fortsetter å surfe på AnimalWised for å finne ut, Kan en hund bli forelsket i en person Hvor mange ganger må du gå tur med hund og finne nøklene til å ha en glad hund.

På bildet kan du se Gus bli komfortabel ❤

Hvordan lage en seng for hunden min trinn for trinn - Trinn 5

Hvis du vil lese flere artikler som ligner på Hvordan lage en seng for hunden min trinn for trinn, anbefaler vi at du går inn i Curiosities-delen av dyreverdenen.

Var dette innlegget nyttig?