Skip to content

Hva kan jeg gi hunden min til jul?

18 de august de 2021
Hva kan jeg gi hunden min til jul

Jul, gaver og høytider nærmer seg, og hunden din kunne ikke gå glipp av årets mest familiefest. Vi vet at du leter etter noe som får deg til å hoppe av spenning, for denne AnimalWised tilbyr grunnleggende ideer og andre mer originale til din disposisjon, slik at du kan gi ham en hyggelig overraskelse.

Oppdage Hva kan jeg gi hunden min til jul? i denne artikkelen, og gi oss beskjed hvis du har noen overraskende ideer for en annen bruker.

Husk uansett at det viktigste er å nyte festene sammen, det spiller ingen rolle om du skal gi ham noe veldig enkelt eller veldig dyrt, han vil bare ha deg fremfor alt annet.

1. Et behagelig sted å sove

Noe vi kan gjøre for å motvirke kulden som følger med julen er å tilby en behagelig og varm seng vår hund. Spesielt hvis hunden vår er eldre, er det et godt alternativ å velge seng for å beskytte den mot den kalde bakken. På markedet finner vi utrolige ideer som er forskjellige fra de konvensjonelle som sikkert vil overraske deg!

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 1. Et behagelig sted å sove

2. Tepper

På samme linje kan vi søke et teppe med fotavtrykk og til og med et termisk teppe slik at det er varmt på plass når du er borte. Alle alternativer er gyldige!

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 2. Tepper

3. En kappe

I utlandet må vi også beskytte kjæledyret vårt mot kulden intens. Spesielt de eksemplene med lite eller ingen hår, veldig små hunder og eldre hunder. Hvis du ikke har en enda, er dette din stjernegave denne julen. Oppdag flere ideer innen klær til små hunder.

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 3. En kappe

4. Snøstøvler

Du kan også gi ham noen støvletter for hunder hvis du har tenkt å gå med ham til snøen. Du vil forhindre at beina blir kalde og til og med brenner på grunn av direkte kontakt med isen. De er et godt alternativ for hunder med putefølsomhet.

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 4. Snøstøvler

5. Leker

Hunder er veldig spesielle, og hver og en liker en annen type leketøy. Vi tilbyr deg forskjellige ideer du kan velge mellom. den som passer best for hunden din.

Det første forslaget er a ballkasteren, ideell for utrettelige hunder. Det er mange modeller med forskjellige kvaliteter. AnimalWised anbefaler Fetchtastic automatisk hentemaskin og også iFretch.

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 5. Leker

6. En kong

De som har det vanskelig og lider av separasjonsangst når de er alene, vil ha stor nytte av å motta en kong. I tillegg er det helt trygt, og du kan bruke det uten ditt tilsyn.

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 6. En kong

7. Intelligensleker

På samme måte kan vi få tak i intelligensspill av alle slagDe vil være veldig nyttige for de dagene du ikke kan gå ned til parken med det på grunn av regn eller snø.

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 7. Intelligensleker

8. Tenner

Et annet alternativ, dette for hunder som liker å bite i alt, er å kjøpe tannere variert for å regulere stressnivået ditt. Jo tykkere og sterkere den er, desto lengre tid vil det ta å kjøpe en til.

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 8. Tenner

9. Godbiter og godbiter for hunder

Mat er noe som gjør hunden din gal og som gjør det mulig for deg å jobbe med positiv forsterkning med ham. Du kan kjøpe all slags mat, inkludert våtmat, fôr av ekstra kvalitet, bein, snacks …

Du kan også lage noen deilige hundekjeks laget av deg.

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 9. premier og godbiter til hunder

10. Skjønnhetsprodukter

Nå for tiden vi fant et stort utvalg av skjønnhetsprodukter som er tilgjengelige for forbrukeren blant noen, kan vi markere tørr sjampo (perfekt for langhårede hunder nå som det er kaldt), børster, balsam, oljer som får håret til å skinne, tannkrem for hunder og til og med produktet for å fjerne tåre flekker fra hunder.

Finn ut hos en hundefrisør om de forskjellige alternativene som er tilgjengelige for dem.

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 10. Skjønnhetsprodukter

11. Forny objektene dine

Det vil alltid være noen av dagligdagse ting som må fornyes. Spesielt stropper og krager bruker vi dem vanligvis lenge, og de ender opp med å bli utslitte.

Visste du at det er å foretrekke å bruke en sele fremfor en krage? Dette skyldes det faktum at når hun trekker bare med nakken, gjør hunden mye kraft som noen ganger påvirker øyebollene eller får dem til å kveles. Hvis hunden din kaster mye kan du kjøpe en anti-trekk sele Og hvis den ikke trekker, men du vil forbedre kjørekvaliteten, kan du tenke på JuliusK9 -selen siden den er veldig tilpassbar og trygg, du kan legge til navnet på kjæledyret ditt, fargen …

Det er også å foretrekke å bruke a justerbar stropp til en elastisk eller fast en, de som AnimalWised anbefaler er de laget av falskt skinn som lar deg justere lengden på stroppen selv.

På samme måte må andre gjenstander som en pensel også fornyes når de er utslitte.

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 11. Forny objektene dine

12. En bod

Hvis du har en gård eller jord der hunden din vanligvis er, kan du tenke på å lage en kennel for hunden din eller kjøpe den hvis du ikke har tid til det. I tillegg til å se flott ut i hagen din, vil det tjene deg til å bli når du også er i utlandet.

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 12. En bod

13. Adopter en venn

Hvis hunden din er godt sosialisert kan du tenke på Adopter en venn for å holde deg selskapHvilket bedre tidspunkt å gjøre det enn i julen? Gå til et nærliggende ly for det, din nye beste venn vil takke deg for resten av livet.

Du kan også tenke på å donere til et dyresenter, det er i så kalde tider som dette at de vanligvis trenger det mer.

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 13. Adopter en venn

14. Et ark

I tillegg til identifikasjonsbrikken kan du gi ham et merke med navnet ditt slik at hvis de går tapt, kan de kontakte deg så snart som mulig. Det er en veldig billig gave som også vil fremheve dens naturlige skjønnhet.

Bilde fra chapasparamascotas.com

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 14. Ett ark

15. Nyt denne dagen med ham

I tillegg til alt som er nevnt ovenfor, vil den beste gaven du kan tilby hunden din for å gjøre ham lykkelig din bedrift. Tilbring tid, spill, en ekstra spasertur … Alt du kan tenke deg for å gjøre dagen hennes.

Hva kan jeg gi hunden min til jul? - 15. Nyt denne dagen med ham

Hvis du vil lese flere artikler som ligner på Hva kan jeg gi hunden min til jul?, anbefaler vi at du går inn i kuriositet -delen av dyreverdenen.

Var dette innlegget nyttig?