Skip to content

Brev fra en adoptert hund til eieren hennes

12 de januar de 2022
Brev fra en adoptert hund til eieren hennes

Når vi snakker om kjærlighetshandlinger, er adoptering en av dem og ikke bare for vår art. Noen ganger, uten ord, men med et blikk, er det nok å forstå hva hundene våre føler. Når vi går til et dyreinternat og ser på de små ansiktene deres, hvem tør vel å si at de ikke sier «adopter meg»?! Et blikk kan gjenspeile sjelen til et dyr og dets behov eller følelser.

Fra AnimalWised ønsker vi å sette ord på noen av følelsene vi tror vi ser fra øynene til en hund som ønsker å bli adoptert. Selv om brev nesten ikke er i bruk i dag på grunn av utseendet til e-poster og sosiale nettverk, er det en hyggelig gest hver gang vi mottar dem, og de tar fra oss et smil.

Av denne grunn vil vi sette ord på hva vi tror et dyr føler etter å ha blitt adoptert. Den lille prinsen sa det allerede i boken sin: «Temme meg og jeg vil være det lykkeligste vesenet i universet.» Nyt denne vakre brev fra en adoptert hund til eieren hennes.

Kjære eier,

Hvordan kan vi glemme den dagen da du kom inn i krisesenteret og øynene våre møttes? Hvis det er kjærlighet ved første blikk, tror jeg det var det vi hadde. Jeg løp for å hilse på deg sammen med 30 hunder til, og mellom bjeff, grynt og kjærtegn Jeg ville at du skulle velge meg blant alle. Jeg fortsatte å se på deg, og heller ikke deg på meg, øynene dine var så dype og ømme … Men snart fikk de andre deg til å ta øynene fra meg, og jeg ble motløs som så mange andre ganger skjedde. Ja, du vil tro at jeg er slik med alle, jeg liker å bli forelsket og bli forelsket, om og om igjen. Men jeg tror at denne gangen forårsaket jeg noe i deg som ikke hadde skjedd før. Du kom for å hilse på meg under treet mitt hvor jeg søkte tilflukt hver gang det regnet eller hjertet mitt ble knust. Mens eieren av krisesenteret prøvde å henvise deg til andre hunder, gikk du lydløst mot meg, hvor forelskelsen var definitiv. Jeg ønsket å være interessant og ikke bevege halen min så mye, jeg har allerede oppdaget at noen ganger skremmer det fremtidige eiere, men jeg kunne ikke, det ville ikke slutte å snu som om det var et helikopter. Du lekte med meg i 1 eller 2 timer, jeg husker det ikke lenger, men jeg var veldig, veldig glad.

Alt godt slutter snart sier de, du reiste deg og gikk mot det lille huset hvor maten, vaksinene og mye annet kommer fra. Jeg fulgte deg dit, hoppet og slikket luften, men du fortsatte å si til meg, roe deg ned … Lett? Hvordan kunne jeg være rolig? Jeg hadde allerede funnet deg. Det tok deg litt lengre tid enn forventet der inne … jeg vet ikke om det var timer, minutter, sekunder, for meg, en evighet. Jeg gikk tilbake til treet mitt hvor jeg pleide å gjemme meg når jeg var trist, men denne gangen med hodet mitt ser bort at det ikke var døren du hadde forsvunnet gjennom. Jeg ville ikke være vitne til at du gikk ut og gikk hjem uten meg. Jeg bestemte meg for å sove for å glemme, ikke for å være vitne til det magiske øyeblikket som nettopp skjedde.

Plutselig hørte jeg navnet mitt, han var eieren av krisesenteret, hva vil han? Ser du ikke at jeg er trist og nå ikke har lyst til å spise eller leke? Men siden jeg er lydig snudde jeg meg og der var du, bøyd og smilte til meg, du hadde allerede bestemt deg for at jeg skulle bli med deg hjem.

Vi kom hjem, vårt hjem. Jeg var redd, jeg visste ingenting, jeg visste ikke hvordan jeg skulle oppføre meg, så jeg bestemte meg for å følge deg dit du vil ta meg. Du snakket så søtt til meg at det var vanskelig å motstå sjarmen din. Du viste meg hvor jeg skulle sove, hvor jeg skulle spise og hvor du ville gjøre det. Jeg hadde alt jeg trengte, til og med leker for at jeg ikke skulle kjede meg, hvordan kunne du tro at jeg ville kjede meg? Han hadde så mye å oppdage og lære!

Dager og måneder gikk og din kjærlighet vokste sammen med min. Jeg skal ikke fordype meg i diskusjoner om dyr har følelser eller ikke, jeg skal bare fortelle deg hva som skjer med meg. I dag kan jeg endelig fortelle deg det det viktigste i livet mitt er deg. Ikke gåturene, ikke maten, ikke engang den kjekke hunden som bor nede. Det er deg, for jeg vil alltid være takknemlig for at du har valgt meg blant alle.

Hver dag i livet mitt er delt mellom øyeblikkene du er med meg og de du er fraværende. Jeg kommer aldri til å glemme dagene da du kom sliten fra jobb og med et smil sa du til meg: Skal vi gå en tur? eller hvem vil spise? Og jeg, egoistisk som ikke ville ha noe av det, bare for å være sammen med deg, planen spilte ingen rolle.

Nå som jeg har følt meg dårlig en stund og du sover ved siden av meg, ville jeg benytte anledningen til å skrive dette til deg og bære det med deg hele livet. Uansett hvor jeg går, kan jeg aldri glemme deg og jeg vil alltid være evig takknemlig, fordi du er det beste som har skjedd meg i livet.

Men jeg vil ikke at du skal være trist, gå tilbake samme vei, velg en ny kjærlighet og gi ham alt du ga meg og han kan aldri glemme deg. Andre fortjener en eier som den jeg hadde, kanskje den beste!

Brev fra en adoptert hund til eieren hennes - Kjære eier,

Hvis du vil lese flere artikler som ligner på Brev fra en adoptert hund til eieren hennes, anbefaler vi at du går inn i Curiosities-delen av dyreverdenen.

Var dette innlegget nyttig?